Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pep Guardiola Şampiyonluk Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin deneyimli teknik direktörü Pep Guardiola, şampiyonluk hakkında açıklamalarda bulundu.

Premier Lig ekiplerinden Manchester

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin teknik direktörü Pep Guardiola, Wst Ham United ile oynayacakları müsabaka öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Premier Lig’de son hafta Manchester City, West Ham United’i mağlup ederse, Arsenal’i beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek. Deneyimli çalıştırıcı Pep Guardiola, basın toplantısında yapmış olduğu açıklamada, kendilerini kolay bir maçın beklemediğini söyledi.

2022 sezonundaki Aston Villa maçına benzer bir maç olacağını söyleyen Guardiola, ”Şampiyon olmak için bir maç kazanmamız gerekiyor. Bu nedenle kherkes bizim konumumuzda olmak isterim. Ama kolay bir maç olmayacak. İçimden bir ses Aston Villa maçına benzeyeceğini söylüyor.” ifadelerini kullandı.

Pep Guardiolo, ‘‘İlk dakikalarda 3-0 öne geçmeyi çok isteriz ama bu kolay olmayacak. Son birkaç günde yeterince West Ham United maçı izledik, kontrol etmemiz gereken birkaç şeyleri var. İki günümüz var ve biz hazırız.” ifadelelrini kullandı.

PREMİER LİG’DE SON DURUM

İngiltere Premier Lig’de son hafta öncesi Manchester City’nin 88, takipçisi Arsenal’in 86 puanı bulunuyor.

Manchester City son hafta West Ham United’i konuk edecek. Aynı hafta Arsenal ise Everton’a konuk olacak.