Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Patrick Kluivert, Adana Demirspor’a Ağır Sözlerde Bulundu !

Süper Lig ekibi Adana Demirspor’un Hollandalı eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Adana Demirspor hakkında dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekibi Adana

Süper Lig ekibi Adana Demirspor’un Hollandalı eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Adana Demirspor hakkında, Hollanda basınında  olay açıklamalarda bulundu.

”HERKES RAHATSIZ OLDU”

Patrick Kluivert açıklamasında, ”Adana Demirspor’da işler iyi gidiyordu ilerliyorduk ama bir anda her şey değişti. Başkan, sahada selfiler çekmeye ve Instagram’da canlı yayın açmaya başladı. Bu durum, hem personeli hem de beni biraz rahatsız etmeye başladı. Bu durumun belki de Türkiye’de normal olabileceğini düşündük.” dedi.

 

”3 MAAŞ ALAMADIK”

Maaşlarını zamanında alamadıklarını söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, ”İyi gidiyorduk fakat maaşlar geç yatmaya başladı, futbolcular rahatsız oldu. Nerdeyse 3 ay maaş alamadık.” sözlerini sarf etti.

”BU KONU ARTIK FIFA’DA”

Ayrılık süreci hakkında konuşan  Kluivert,” Sivasspor mağlubiyeti sonrası daha önce anlaşma sağladığımız yönetici geldi ve ayrılmak istediklerini iletti, ben de istemedim. Takımdaki üstünlüğümü kaybettiğimi düşündüler ama durum öyle değildi. Vadesi geçmiş ödemelerin bir kuruşunu alamadım. Bu konu artık FIFA’da! Eninde sonunda alırım paramı ama bu çok can sıkıcı bir durum.” dedi.

”AJAX ADAMIYIM ”

Hollanda ekibi Ajax’ı çalıştırmak istediğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı,” Ajax’tan bir iş talep etmek için Hollanda’ya gelmedim fakat kulübü bu şekilde görmek acı veriyor. Ne olur  bilinmez, şu anda kimseyle konuşmadım. Ajax’tan neden teklif almadığım soruluyor. Bunu ben de kendime soruyorum. Bunun için uygun olduğumu düşünüyorum. Kişisel anlamda deneyimlerimi oyunculara iyi bir şekilde aktarabildiğimi düşünüyorum. Ben kesinlikle bir Ajax adamıyım. Ön plana çıkmak ve buna benzer bir şeyin peşinde değilim ama olsa güzel olurdu.” sözlerini sarf etti.