Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim’den İsyan !

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos teknik direktörü olan Fatih Terim. OFI Crete ile oynadıkları maçta 2-2 berabere kaldılar. Müsabakadan sonra açıklama yapan Fatih Terim, hakemleri eleştirdi.

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos

Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos teknik direktörü olan Fatih Terim. OFI Crete ile oynadıkları maçta 2-2 berabere kaldılar. Müsabakadan sonra açıklama yapan Fatih Terim, hakemleri eleştirdi.

Müsabakadan sonra basın toplantısında açıklamalarda bulunan Terim; ” Rakibimizi tebrik ediyorum. İlk yarım saatte çok iyi oynamadık. Sonrasında karekterimizi gösterdik ve daha iyi oynadık. Şanslar bulduk. İkinci yarının başında loannidis, Bakasetas ve Palacios ile şanslar kaçırdık. Beklemediğimiz puanlar kaybettik. Buraya geldiğim günden beri hakemler hakkında hiçbir şey söylemedim. Sadece OFI’nın penaltı atışında maçın 5 dakika durduğunu söylemek istiyorum. OFI beş oyuncu değişikliği yaptı, biz üç oyuncu değişikliği yaptık, sakatlıklar vardı ve sadece 7 dakika durakmalama oynandı. Biz oynamak istiyoruz. İyi oynayıp oynamamamız önemli değil. Eğer iyi değilsek buna bakacağız. OFI’nin kazandığı bir penaltı ve maçın sonunda loannidis’in pozisyonunda olanları voleybolda görüyoruz. VAR nerede, hakem nerede?” sözleriyle tepki gösterdi.

Takımı Panathinaiko’un 4. sırada olması hakkında konuşan Terim; ”Üç maç berabere kaldık. Yani her şey olabilir. Kazandığımız sürece iyi olacağız ve sıralamada çok hızlı bir şekilde yukarı tırmanacağız. Bugün son penaltıyla 3-2’yi getirseydik, bu olabilirdi. Ancak yine de iyi oynayıp oynamadığımızı tartışabiliriz. Çok fazla şans buluyoruz ama bunları bitiremiyoruz. Öne geçtiğinizde başka bir oyun buluyorsunuz. Playofflarda bunun olmayacağına inanıyorum. Bugün oyunun çok yavaşlatıldığını ve verilenlerin de az olduğunu söylemek istiyorum. Oynamak isteyen takımlar için böyle şeyler olmamalı.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.