Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel, “Kılıçtaroğlu’nu Saygıyla Selamlıyor, Önünde Saygıyla Eğiliyorum” dedi.

CHP lideri Özgür Özel,

CHP lideri Özgür Özel, CHP Grup Toplantısında, Genel Başkanlık sıfatıyla ilk kez kürsüye çıktı. Konuşmasında, “13 yıl boyunca partimizin Genel Başkanı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’ne karşı büyük bir mücadele vermiş Kemal Kılıçtaroğlu’nu saygıyla selamlıyorum. Emekleri unutulmaz, kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum.” dedi.

CHP lideri Özgür Özel, CHP Grup Toplantısında Genel Başkanlık Sıfatıyla ilk kez kürsüye çıktı.

Özel konuşma yaptığı esnada, “13 yıl boyunca partimizin Genel Başkanı olarak Adalet  ve Kalkınma Partisi’ne karşı büyük bir mücadele vermiş Kemal Kılıçtaroğlu’nu saygıyla selamlıyorum. Emekleri unutulmaz, kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum.” dedi.

Özgür Özel’in CHP Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşma şu şekilde;

“Ülkemiz çok zor bir dönemden geçti. Tek adam rejiminin git gide otoriterleştiği, demokrasi kanallarının tıkandığı, hukukun rafa kaldırıldığı bir dönemde 13 yıl boyunca partimizin Genel Başkanı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’ne karşı büyük bir mücadele vermiş, Artvin Şavşat bir de şehit verdiğimiz silahlı saldırıda PKK terör örgütünün hedefi olmuş, Çubuk’ta bir şehit cenazesinde linç girişimine uğramış, içine girdikleri evin yakalım burayı diyen sesler arasında sakin ve metanetle kendini ve partisini korumuş, Ankara’dan İstanbul’a 432 kilometre hak, hukuk, adalet diyerek yürümüş dünya siyasi tarihine geçmiş, bana bu salondaki hepimize ve bu partiye çok emeği olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’nu saygıyla selamlıyorum. Emekleri unutulmaz. Ona vefamızı her fırsatta, hep birlikte, her zaman göstereceğiz. Kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum.”