Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel : Erdoğan Haddini Bilsin !

CHP  yeni Genel Başkanı

CHP  yeni Genel Başkanı Özgür Özel ilk defa genel başkan sıfatıyla parisinin grup toplantısında hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak ”AYM kararı, vatandaş Tayyip Erdoğan’ı da AKP Genel Başkanını da bağlar. Ben bu maddeyi yok sayıyorum diyor. Sen gücünü Anayasa’dan alıyorsun, bindiğin dalı kesiyorsun” ifadelerini kullandı.

CHP Lideri Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan2ı hedef alarak Partisinin grup toplantsında sert açıklamalarda bulundu.

Özel’in Konuşması

  • Üzerine kilit açılmadığı buraya gelemeyen Can Atalay. Bu karar bu meclis tarafından hızla ele alınmalaı. Sayın Kurtulmuş’u aradım olumlu yaklaşımı oldu, sonra ne olduysa oldu. Uçaktaki açıklamalarından da anlaşıldı ki bu Anayasa karşı bu kalkışmayı bu, askerler yapıyorsa askeri darbe, sivil yapıyorsa sivil darbedir, bunu cumhurbaşkanı yapıyorsa bu ömrümde gördüğüm en hadsiz darbedir. Biz her darbede işkenceden geçmiş, bedeller ödemiş. Herkes ana muhalefetinin gözünün içini bakan, kapalı Meclisi açan, toplayan, kürsüye çıkan bir partiyiz. Biz darbe kimden gelirse gelsin karşısındayız demişiz. Bundan sonra Tayyip Erdoğan’a karşı biri darbeye kalkışırsa gerekirse tankın üstüne çıkarız. Ancak, bu darbe girişiminde Erdoğan’a meydanı bırakmayız, haddini bilsin !

 

  • Ama Tayyip Erdoğan aslında öyle bir iş yapıyor ki yarın öbür gün kandırıldım aldattım der. Hep o iyi etrafı kötü. Anayasanın üçüncü maddesi açık net. AYM kararı bekletilmeden Resmi Gazete’de yayınlanır yasama yürütme yargı oranlarını, gerçek ve tüzel kişileri bağlar. Vatandaş Tayyip Erdoğan’ı da AKP Genel Başkanının da bağlar. Ben bu maddeyi yol sayıyorum diyor. Sen gücünü Anayasa’dan alıyorsun, bindiğin dalı kesiyorsun. Bu ülkeye yaptığın kötülüğün farkında değilsin. Halen daha o günden beri direnişimiz sürüyor. Yeni bir eylem kadar nöbetimiz devam edecek. Erdoğan aklını başına topla bindiğin dalı kesme. Şimdi çıkmış Anayasa değişikliği yapalım diyor. Valla sayın Erdoğan sende Anayasa’yı değiştirecek sayı yok. Seninle birlikte Anayasa’yı güçsüzleştirmeye kalkarsam gözüm çıksın. Anayasa herkes için yapılır, her doğan çocuk için yapılır. Her doğana değil Erdoğan’a yapıldığı için kriz üretmektedir

 

  • CHP baba evidir. Herkes baba evinde doğar. Kimi bizim gibi baba evinde oturur, kimi küçüğüne razı olur. Kimi uzakta kimi yakında oturur. Herkes bilir ki baba evinde çorba kaynar. bacası tütmektedir. Başım sıkışırsa bir gün bu baba evinin kapıları bütün esnaflarn, işcilerin, yaşlısının, gençinin ama gidişattan memnun olmayan herkesin baba evidir. Bu baba evinin tapusu kimsede değil, bende de Kemal Beyde de. İsmet Paşada da yoktu Bülent Ecevit’te de. Bu baba evinin tapusu senin babandan çok sevdiğin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tedir. Gelin baba evine güçlenelim, gelin kimsesizlerin kimsesi olalım. Gelin hep beraber zenginleşelim. Gelin hep birlikte  bu ülkeyi hep beraber Atatürk’ün dediği yere çıkaralım. Büyük güçlü ve zengin Türkiye için. Baba evi sizleri bekliyor .!!