Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ozan Tufan’dan Şampiyonluk Açıklaması !

Trabzonspor’un yeni transferi orta alan oyuncusu Ozan Tufan, Rapid Wien eşleşmesinin ilk maçı öncesi; “Gözlerime göre şehir, taraftarlar ve takım arkadaşlarımızın birbirimize güvenimiz olduğu sürece yapamayacağımız bir şey yok. Şampiyonluklar iyi bir arkadaşlıktan, iyi bir gruptan geçer.” dedi.

Trabzonspor'un yeni transferi orta

UEFA Avrupa 3. eleme turunda Karadeniz ekibi Trabzonspor, Avusturya’nın Rapid Wien takımını konuk edecek.

Ozan Tufan, ilk turu galibiyetle geçmelerinin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, “Biliyorsunuz futbolda galibiyeti devam ettirmek ve sürdürmek takım için önemli. Rakiplerin tedirgin olmasını sağlıyor. Tabii ki zor maç olacak ama hocamızın da direktiflerini doğru yanıtlayabilirsek turu alabileceğimizi düşünüyorum. Çok güzel bir ekibimiz var.” ifadelerini kullandı.

Uzun süredir Milli takımda oynadığı takım arkadaşlarıyla aynı kulüpte forma şansı bulduğunu dile getiren Ozan Tufan; “Bu gerçekten güzel bir his. Adaptasyon adına sorun yaşadığımı düşünmüyorum. Hocamız ve ekibi de bana durumu aşıladılar. Gözlemlerime göre şehir, taraftarlar ve takım arkadaşlarımızın birbirimize güvenimiz olduğu sürece yapamayacağımız bir şey yok. Şampiyonluklar iyi bir arkadaşlıktan, iyi bir gruptan geçer. Bu senenin bizim adımıza olumlu geçeceğini düşünüyorum. İlk maçtaki performansımı hocaya sormak lazım. Yolumuzun, önü açık olsun, inşallah iyi bir sezon bizi bekiyor. Umarım şampiyonlukla taçlandırrız.” dedi.