Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Otoyol ve Köprü Ücretlerine Zam Mı Geliyor? Cumhurbaşkanlığından Açıklama Var

1 Temmuz’dan itibaren otoyol

1 Temmuz’dan itibaren otoyol ve köprü ücretlerine zam yapılacağı iddiasıyla paylaşılan fiyat listeleri kamuoyunda infiale neden olmuştu. Bazı haber sitelerinde konu hakkında çıkan haberleri yalanlayan İletişim Başkanlığı, ” 1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde harhangi bir güncelleme yapılmamıştır. 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretleri, Karayolları Genel Müdürlüğünden internet sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yer almaktadır.” ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyada, “1 Temmuz itibarıyla yeni köprü, tünel ve otıyol geçiş ücretleri< iddiasıyla paylaşılan fiyat listelerine ilişkin görseller kısa süre içerisinde infiale neden olsu.

BAKANLIKTAN YALANLAMA GELDİ

Bazı haber sitelerinde konu hakkında yer alan iddialara yönelik yalanlama ise İletişim Bakanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden geldi.

“HERHANGİ BİR GÜNCELLEME YAPILMADI”

Bahsi geçen konunun paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, “1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir güncelleme yapılmamıştır.

15 Mayıs  2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretleri, Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yer almaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.” ifadeleri kullanıldı.