Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Olympiakos – Fenerbahçe Konferans Ligi Maçı Ne Zaman?

Avrupa’daki tek temsilcimiz Fenerbahçe’nin Olympiakos maçı için geri sayımı sürüyor. Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final müsabakasında Olympiakos ekibi ile yapacağı müsabakanın hazırlığını sürdürüyor. Peki Olympiakos – Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte tüm detaylar…

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe'nin

UEFA Konferasn Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe çeyrek final ilk maçını Olympiakos deplasmanında oynayacak. Süper Lig’de de şampiyonluk yarışı veren sarı-lacivertliler bu zorlu maçı kazanıp İstanbul’da rövanşa rahat çıkmak istiyor. Peki Olympiakos – Fenerbahçe maçı ne zaman? Olympiakos – Fenerbahçe maçı saat kaçta? Olympiakos – Fenerbahçe hangi kanalda?

OLYMPİAKOS-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Konferasn Ligi çeyrek karşılaşmasında Fenerbahçe’nin rabiki Yunanistan ekibi Olympiakos olmuştu.

Olympiakos – Fenerbahçe eşleşmesinin ilk müsabakası 11 Nisan Perşembe günü, rövanş karşılaşması ise 18 Nisan’da oynanacak.

SARI-LACİVERTLİ TAKIM HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama, takımın Olympiakos ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladığı aktarıldı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Süper Lig’de geçtiğimiz gün oynanan Adana Demirspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı belirtildi.