Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Transfer Açıklamaları !

Trendyol süper Lig’in 24.

Trendyol süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray – Yılport Samsunspor’a konuk oldu. Mücadeleyi konuk ekip Galatasaray 2-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, mücadele ve transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 24. haftasında Yılport Samsunspor – Galatasaray’ı konuk etti. Mücadeleyi konuk takım 2-0 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

OKAN BURUK’UN AÇIKLAMALARI

” Galatasaray’ın verilmeye penaltısı var, birçok maçta olduğu gibi. Samsunspor kendi sahasında iyi oyun anlayışı var. İlk yarı çok doğru oynadık. Kaptırdığımız toplardan sonra Samsunspor iyi çıktı. Kazandığımız bir karşılaşma, zor bir deplasmandan 3 puanla dönüyoruz. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Bütün maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz. Oynamayan oyuncuları görmek çok iyi olacak. Samsun’a gelişimizden itibaren bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

” Transfer dönemi bizim için zor, takım için zor, başkan için zor, yönetim için zor. Gerçekten üzerimizde büyük baskılar oluşuyor. Bu bizim için de Samsunspor için de aynı geçerli. Transfer döneminde bazen gitmek isteyen oyuncular oluyor, bazende göndermek istediğiniz oluyor. Ama göndermediğiniz oyuncular ve bu kadro yapılanması içerisinde bu maçlara hazırlanmak tabii ki zor bizim için. Şöyle bir avantajımız var, şampiyonluk yolunda geçen sene çok önemli bir yol kat ettik. Kat ettiğimiz yol içerisinde çok tecrübeli oyuncularımız var ve bu oyun aklımız, oyun hafızamız da burada. Oyun içerisinde çok net bir şekilde ortaya çıkartmaya çalışıyorsunuz. Son idmanımızda oyuncularımızın ne kadar istekli olduğunu aslında gördük. Konsantre olduklarını gördük. Aslında bir gün önceden oyuncunun aşağı yukarı ne durumda olduğunu net bir şekilde görebiliyorsunuz. Zorluklar içerisinde biz kendi içimizde bazen eksik kalan mevkileri de onarmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.