Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Sivasspor Maçı Açıklaması!

Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Sivasspor’u 6-1 mağlup etti. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, mücadeleden sonra açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 35. haftasında

Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Sivasspor’u 6-1 mağlup etti. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, mücadeleden sonra açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk mücadeleden sonra beIN SPORTS’a değerlendirmelerde bulundu.

”Baştan sonra iyi başladığımız iyi bitirdiğimiz bir maç oldu. Güzel goller attık. Oyun içerisinde de daha çok top bizdeydi. Bir yandan galibiyete sevindik bir yandan da averaja sevindik. Fenerbahçe’ye karşı hem puan olarak hem averaj olarak öne geçtik. Çok önemli, değerli bir galibiyet . Bir sonraki maça hazırlanmaya başlayacağız. Oyuncularımın performansı çok iyiydi. Rakibimizin bazen 8’li, bazen 9’lu savunma yaptığını biliyoruz. Savunmada bekleyen bir takım ama doğru işi yaztığınızda pozisyonda veren bir takım. Icardi’nin üzerine yoğıunlaşan 3 oyuncu vardı. Oyunun genelinde hareketlendiğimizde ve doğru koşuları yaptığımızda hareketlendi. Hemö bek bindirmeleri hem kanatlar çok iyiydi. Icardi ile hep 2-3 kişi bir oynadı. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik. Öndeki iki oyuncu çok etkiliydi. Girdikleri pozisyonlar vardı ama geçen haftaya göre az pozisyon verdik.” dedi.

HAKİM ZİYECH YORUMU

”Hep beraber sevinmek hep istediğimiz bir durum. 11 kişi oynuyor, 5 kişi girebiliyor. Oyuncularımın bireysel olarak kendi düşünceleri oluyor. Hakim de bugün yıldızlardan biriydi.  Hep beraber sevinçlerini yaşadılar. Aİle ortamı, çocuklarımızın beraber olması çok büyük keyif veriyor. Oyuncularımızın hep bir arada olmasını çok istiyoruz.”

”AYNI CİDDİYETLE KARAGÜMRÜK MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ”

Son üç haftaya ciddi bir puan avantajıyla önde girmelerine rağmen ciddiyet ve konsantrasyondan ödün vermek istemediklerini aktaran Okan Buruk, ”Maçımızı oynadık. Yarın rakibimizin maçı var. Lig devam ediyor. Ciddiyetimizi ve konsantrasyonumuzu yükselterek devam ediyoruz. Bugün çok fazla odaklanmıştık. Rakibimizin maçlarına ve puan durumuna bakmadan 16 maç üst üste kazandık. Şimdi üç maç daha var. Onlarıda kazanıp yeni bir rekor kırmak istiyoruz. Aynı ciddiyet ve konsatrasyonla Karagümrük maçına hazırlanacağız.” dedi.