Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Sivasspor Maçı Açıklamaları !

Trendyol Süper Lig’in ertelenen

Trendyol Süper Lig’in ertelenen 16. haftasında Galatasaray zorlu Sivasspor deplasmanına konuk oldu. Bu müsabaka 1-1 eşitlik ile tamamladındı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk’un Açıklamaları

Rakip 5’li savunmayla başladı ve topu bize bıraktı. Topu oynamak kontrolümüzdeydi. İlk yarı iki direkten dönen topumuz vardı. Erken öne geçebilirdik; ilk yarının sonunda golü bulduk. İkinci yarıda yine top bizdeydi. İkinci golü bulmamız için daha fazla kaleye gitmemiz gerekiyordu. Rakibimiz de beraberlik için bir çaba sarf etmedi. Kaptırdığımız toplar sonrası uzun toplarla bu çabayı sarf etti. devamında şanssız bir penaltı pozisyonu yaşadık.

VAR’dan Uyarı Gelmiyor

Bir tane de bizim gördüğümüz net bir pozisyon vardı. Oyuncularımız saha içinde çok itiraz etti. Aldülkadir’in topa eliyle dokunduğu pozisyon.. Görüntüler de o da penaltı gibi gözüküyor. VAR odasından uyarı gelmedi. Genelde zaten VAR odasından uyarı gelmiyor. Yine gelmedi. Burada kendimizi suçlayacağımız yer, ikinci golü atıp maçı bitirmemiz. Her maçta bu şanssızlık olabilir. 1-0 garanti bir skor değil. Oyuna hükmedemiyorduk ancak ikinci golü bulmamız gerekirdi. Kanetlardan iyi hücum edemedik. Beklerken hücm bölgesine belki daha iyi katılabilirdik. Bu da öndeki üretkenliğimizi eksiltti. Bireysel performanslarımız da çok iyi değildi. İkinci golde maçı bitirebilirdik.

Bizim için Şanssız Beraberlik Oldu

İlk penaltı da şanssızlıktı. O da yerdeyken Nelsson’un eline çarpmıştı. Ona da penaltı verildi. Gol yememek önemli ama hücumda daha iyi işler yapmamız gerekiyor. Gol çevirme yüzdemiz zaman zaman düşük oluyor. Bunu geliştireceğiz. Oyuncularımıza özgüven vereceğiz ve daha iyisini yapacaklar. Takımıma ve oyuncularıma güveniyorum. Tekrar reaksiyon gösterip bir sonraki maç ayağa kalkacağız. Kazanarak ayrılmamız gerekiyordu. Bunun dışında hiçbir şey bahane değil. Bizim kalitemizdeki bir takım eksik de olsak kazanmalıydı. Buna yaklaşmıştık ama olmadı. Bizim için şanssız bir beraberlik oldu.