Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Önemli Açıklamalar !

Trendyol Süper Lig’in 19.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray konuk ettiği Konyaspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray konuk ettiği Konyaspor’u 3-0 mağlup ettikten sonra, Sarı-kırmızılı takımın teknikdirekörü Okan Buruk önemli açıklamalarda bulundu.

Oyuncular ve Biz Çok Mutluyuz

Okan Buruk açıklamasında: ”Takımın üzerinde çok fazla olumsuz şeyler söylenmeye çalışıldı. Oyuncular ve biz çok mutluyuz. Takım içinden farklı şeyler yansıtmaya çalışıyorlar. Galatasaray yönetimi, Galatasaray birbirine ne kadar çok sarılırsa, buradan daha güçlü çıkacağız. Erden Bey sürekli yanımızda. bizi karıştırmaya çalışacaklar, bunu ner gördük. İçeride sarılıyoruz, bunu dışarıda da göstereceğiz.” dedi.

Cengiz Ünder İçin’de bunu Söyleyebiliriz

” Tanguy Ndombele ilk yarı topu önde taşıdı, rakipten toplar kazandı. Pozitif geri dönüş aldığımız oyunculardan oldu. Kaan Ayhan farklı bölgede oynadı, çok başarılıydı. Transferlerden hemen bir etki göstermelerini bekliyoruz. Cengiz Ünder için de bunu söyleyebiliriz. Eleştiri vardı, 4 gol attı. Yapıcı olmalıyız, hemen etki etmelerini bekliyoruz. Bazen az şans geliyor. Transferlerin ne kadar iyi olduğunu zaman içerisinde gösteriyoruz. transfer üzerinden de bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Ndombele, Kerem Demirbay, wilfried Zaha kendini gösteriyor.” dedi.