Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Açıklamalar !

Trendyol Süper Lig’de  11.haftada

Trendyol Süper Lig’de  11.haftada Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk etti. Mücadeleyi Sarı-Kırmızı’lı ekip 2-1’lik skorla kazanmayı başardı. Mücadelen sonra Okan Buruk basın açıklamasında bulundu .

Fenerbahçe Hakkında’da Konuşan Buruk ;

”Lig çok uzun. Fenerbahçe ve Galatasaray kazanarak gidecek. İşi derbiler belirleyecek gibi düşünceler var. Ancak lig gerçekten çok uzun. Herkes maç kaybedeceki herkes hata yapacak. En az hata yapan şampiyon olacak. Zorlu maçlar, sakatlıklar olacak. Biz ağır bir fikstürden geçiyoruz. Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde rotasyon şansları var. Biz iki tarafta da nerdeyse aynı oyuncularla gidiyoruz. İnşallah Türk takımları Mart ayına kalır. Bu dönem zor geçiyor. Kazanarak gitmek önemli. Hep kazanmak zorundayız. Fenerbahçe kazanıyor, biz de kazanarak devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Mücadelede sakatlanan Muslera hakkında yaptığı açıklama ;

” Muslera ile ilgili Yener İnce’ye durumu sorduk. Olan olayı anlattı. Kontrollerden sonra belli olacak. Yener Hoca Dirseğinde hasar yoksa, atlatırız dedi. Röntgen sonrası belli olacak. Bize söylediği bu. Ağrısı oldu. İnşallah önemli bir şey yoktur” ifadesini kullandı.