Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk Trabzonspor Maçı’ndan Sonra Taraftara Çağrıda Bulundu !

Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray konuk olduğu Trabzonspor’u 5-1 mağlub etti. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk’tan önemli açıklamalar geldi.

Süper Lig'in 21. haftasında

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor – Galatasaray’ı konuk etti. Mücadeleyi konuk takım Galatasaray 5-1’lik skorla kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 5-1 kazandıkları mücadeleden sonra şu açıklamaları yaptı.

Okan Buruk’un Açıklamaları :

” Maça fena başlamadık. İlk yarının sonlarına doğru 10 dakika iyi değildik. İkinci yarıya başlarken önde oynamamız gerektiğini ve sakin olmamız gerektiğini konuştuk. Sonlandırma problemlerimiz var ama bu kez 5 gol attık, Bir de sayılmayan golümüz vardı, 6 gol. Trabzonspor deplasmanı zordur. Rakip ne kadar eksik olursa olsun üzerinde zaman zaman baskı kurdular. 2-0’ı bulunca maçı bitirdik. Oyuncularıma teşekkür ederim. Temmuz’dan beri maç oynuyoruz. Çok güvendiğimiz bir kadro var. Zaha’nın performansı, Kaan’ın performansı.. Farklı pozisyonlarla denedik.”

Çok Daha İyi Olacağız

Çok sabırsızız, oyuncuları devamlı asıp kesiyoruz. Sosyal medyadan çok yapılıyor. Ndombele üzerinden yapıldı geçen hafta. Zaha, Icardi, Sanchez ve Icardi üzerinden bunlar yapıldı. Galatasaraylılar, oyuncularına sahip çıksın. Sabır gerekiyor, çok daha iyi olacağız.”

Okan Buruk’tan Çağırı

” Bu tür oyunculara sahip olduğumuz için şanslıyız. sürekli ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Geçen sene Başakşehir maçından sonra havaya girmiştik. Taraftarların desteğiyle yine başarılara ulaşacağız. Bizim kenetlenmeye ihtiyacımız var. Camianın kenetlenmeye ihtiyacı var. Şampiyonluk yolunda hep beraber doğru bir yürüyüş yapacağız. Herkesi bu yürüyüşe davet ediyorum.”