Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk; ‘Fenerbahçe’yi Baskı Altına Alacaktır’

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında oynayacakları Çaykur Rizespor maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Okan

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ı deplasmanda yenip zirvede yerini koruyan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, bugün oynayacakları Çaykur Rizespor maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor maçını kazanıp ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan farkını 5’e çıkartacaklarını belirten Buruk; ”Bu durum Fenerbahçe’yi de baskı altına alacaktır. Ancak öncelikle bizim kendi işimizi yaparak sahamızda kazanmamız gerekiyor.” dedi.

Şampiyonluk maçını final maçı olarak nitelendiren Okan Buruk; ”Evimizde daha net galibiyetler almamız gerekiyor. Elbette bizimle oynayan takımlar savunmayı ön planda tutuyor. Yine de sonuca daha erken gitmeliyiz. Arkamızda yine müthiş bir taraftar olacak. Bizi çok iyi konsantre olmuş, bu ligin kaliteli takımlarından biri bekliyor. Beşiktaş deplasmanında aldığımız galibiyetin anlam kazanması için puan kaybetmememiz lazım. Her maçımız bir final ve milli araya iki karşılaşmayı kazanarak girersek çok iyi bir avantaj yakalarız.’‘ ifadelerini kullandı.