Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk, “Derbiyi Atlatın Zamanımız Yok!”

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, ezeli rakibi Beşiktaş karşısında alınan 5-0’lık mağlubiyet sonrası takımla yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Galatasaray teknik direktörü Okan

Galatasaray, Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Beşiktaş’a karşı ağır bir mağlubiyet aldı. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakibine 5-0 kaybederken oynanan oyunda eleştirilerin odağındaysı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de oynayacağı Hatayspor mücadelesinin hazırlıklarına başlarken taknik direktör Okan Buruk, negatif havayı ortadan kaldırmak istiyor.

Galatasaray’ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, Beşiktaş karşısında Süper Kupa’da alınan yebilgi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,” Bu mağlubiyette birinci sorumluluk benim. oyuncularımla da içeride konuştum. Başımızı kaldırıp bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor. İki senenin şampiyonu olarak bu seneye iyi başlamadık. Kazanarak lige başlamamız gerekiyor.” açıklamasında bulunmuştu.

‘YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ’

İki sezon boyunca oldukça başarılı bir ekip olduklarının altını çizen genç teknik direktör, yollarına devam etmeleri gerektiğini söyledi. Buruk, özellikle lig ve Şampiyonlar Ligi maratonu nedeniyle kısa süre içerisinde odaklanmaları gerektiğinin altını çizdi.