Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk, ”5 Yıldızı Takmadan Gitmem

Trendyol Süper Lig devi

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı kulübe 5. yıldızı takmadan takımdan ayrılmak istemiyor.

Galatasaray’da 25 Mayıs tarihinde yapılacak seçimli kongreye şuanki başkan Dursun Özbek’in tekrardan başkan adayı olacağı görünüyor.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, başkanlığından beri 1 numaralı isim olduğu günden bu yana kulüp adına önemli işlere imza attı. Dursun Özbek, yeni dönemde de çok önemli projelere imza atmak istiyor.

BURUK’LA YENİ SÖZLEŞME

Dursun Özbek, Galalatasaray’la kırmadık rekor bırakmayan teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

İTALYA’DAN YOĞUN İLGİ VAR

Ayrıca tecrübeli teknik direktör Okan Buruk’a İtalya Serie A’dan yoğun bir ilgi olduğu belirtiliyor.

Galatasaray forması giyen Mertens’in son olarak Okan Buruk’u eski takımı Napoli’ye önerdiği iddia edilmişti. Dursun Özbek’in Okan Buruk ile yaptığı görüşmede Okan Buruk net bir tavırla, ‘‘ 5. yıldızı takmadan bir yere gitmek istemiyorum.” dediği ifade edildi.

Galatasaray bu sezon şampiyon olursa toplamda 24. kez şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-kırmızılı kulüp 25. şampiyonluğunda ise 5. yıldızı resmen takmaya hak kazanacak.