Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk: ”24. Şampiyonluğu Kazanacaz”

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında konuk ettiği ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup olan Galatasaray’da yaralar sarılmaya çalışılıyor. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 3 sezondur kaybettikleri Konyaspor deplasmanı öncesi oyuncularıyla bir toplantı yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 37.

Süper Lig lideri Galatasaray, kötü bir hafta geride bıraktı. 10 kişi rakibi Fenerbahçe’ye isabetli bir şut bile çekmeden, 50 bin taraftarının önünde 1-0 mağlup olan Galatadsaray’da yaralar sarılmaya çalışılıyor.

OKAN BURUK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Süper Lig’in son haftasında zorlu Konya deplasmanında oynayacakların maçın hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk bir toplantı gerçekleştirdi. Fenerbahçe derbisinin kendileri için kötü bir ders olduğunu vurgulayan Okan Buruk, Galatasaray’ın 3 sezondur Konya deplasmanında mağlup olduğunu da hatırlatarak oyuncularından bir an önce toparlanmalarını istedi.

Oyuncuları ile yaptığı toplantıda konuşan Okan Buruk; ‘‘Derbiyi unutup önümüze bakacağız. Bu bir yol kazası ve telafisini yapacağız. Konyaspor karşısında alacağımız zaferle 24. şampiyonluğu kazanacağız. 1 hafta onlar konuşacak ama sonunda kazanan biz olacağız.” sözlerini sarf etti.