Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Napoli, Cengiz Ünder’e 15 Milyon Euro Ödemeye Hazır !

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe traihinin en pahalı transferlerinden olan Cengiz Ünder’e İtalya Serie A ekiplerinden Napoli talip oldu. İtalyan ekibi, geride bıraktığımız sezon Fenrbahçe’de bekelenen performansı veremeyen Cengiz için 15 milyon euroluk teklif sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Sarı-lacivertli kulüpte geride bıraktığımız sezonun kısa bir periyodunda etkili ir oyun ortaya koyan ancak daha sonra yaşadığı sakatlıklar nedeniyle performans düşüklüğü yaşayan Cengiz Ündür’e talip çıktı. Deneyimli teknik direktör Jose Mourinho’nunda ilk tercihi olmayan Cengiz Ünder için İtalyan ekibi Napoli devreye girdi.

15 MİLYON EURO

15 milyon euroluk bonservis bedeliyle Fenerbahçe’nin tarihine geçen Cengiz Ünder için İtalyan devi Napoli’nin gözden çıkardığı mikdarda belli oldu. Fanatik’e yer alan habere göre Napoli, Milli oyuncu Cengiz Ünder için Fenerbahçe’ye 15 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezon Cengiz Ünder Fenerbahçe formasıyla toplamda 33 mücadeleye çıktı. 27 yaşındaki deneyimli oyuncu bu mücadelelerde 9 gol ve 3 asistlik performans sağladı.