Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müzisyen Umut Emre Aykekin’in Tekme Tokat Öldürülme Görüntüsünü Ortaya Çıktı! İzle

Nişanlısıyla birlikte gittiği bir

Nişanlısıyla birlikte gittiği bir restoranda tekme tokatlı saldırıya uğrayan Umut Emre Aytekin’in görüntüleri ortaya çıktı. İki kişinin tekme tokatlı saldırdığı Aytekin’i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı.

Nişanlısıyla birlikte gittiği bir restoranda tekme tokatlı saldırıya uğrayan ve başından aldığı darbeler sonrasında hastaneye kaldırılan müzisyen Umut Emre Aytekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aytekin’e saldırı anındaki görüntüler ortaya çıktı. İki kişinin tekme tokatlı saldırdığı Aytekin’i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı.

MÜZİSYEN UMUT EMRE AYTEKİN SALDIRIYA UĞRADI

Olay, dün sabah saatlerinde Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi’nde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre müzisyen Umut Emre Aytekin (36) ile yan masada oturan Hayrettin Ö. (23) ve Ceyhun T(22) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Aytekin kahve akmak için kasaya doğru ilerlediğinde Hayrettin Ö. ve Ceyhun T.’nin tekme tokatlı saldırısına uğradı.

Saldırıda yere yığılan Aytekin’i kurtarmak için nişanlısı Zeppin araya girdi.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine bölgeye sağlık ce polis ekibi sevk edildi. Aytekin’e ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak Aytekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SALDIRGANLAR BAŞINDA BEKLEDİ

Aytekin’in hayatını kaybettiği anlar iş yerinin güvelik kamerasına yansırken, müzisyan oldukları öğrenilen Hayrettin Ö. ve Ceyhun T.’nin, Aytekin yere düştükten sonra olay yerinden ayrıldığı, bir süre sonra tekrar olay yerine gelerek Aytekin’in başında beklediği görüldü.