Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mourinho, Kovacic’i Fenerbahçe’ye Çağırdı !

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ  

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

FENERBAHÇE’DEN SES GETİRCEK TRANSFER

Yeni sezon için kadrosuna birden fazla ünlü isimler katan Süper Lig devi Fenerbahçe, tekrardan ses getirecek bir transfer için şartları zorluyor. Sarı-lecivertli kulüp, Manchester City’nin 30 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu Mateo Kovacic’i transfer etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor.

MOURİNHO, GÜNDÜZ GECE DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Kovacic transferi için sadece yönetim bazında değil, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho da bu transferin gerçekleşmesi için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

PROJELERİNİ ANLATTI

portekizli tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe’ye göreve geldikten sonra transfer listesinin ilk sıralarında Kovacic yer alıyordu. Tecrübeli teknik direktör, Kovacic ile Haziran ayında Hırvatistan Milli Takım kampına gittiğinde de konuştuğu öğrenildi. Yıldız oyuncuyla sürekli iletişim halinde olan Mourinho’nun Fenerbahçe’deki projelerinden bahsettiği bildirildi.

KOVACİC, ETKİLENDİ

Deneyimli oyuncu Kovacic’in Mourinho’nun bu projelerinden etkilendiği ifade edildi.

CİTY, KİRALAMAYI PLANLIYOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, 2027 yılına kadar sözleşmesi devam eden oyuncuyu, gelecek sezon başka bir takıma kiralamayı planlıyor.

İNGİLTERE’DE 172 MAÇA ÇIKTI

Deneyimli Hırvat orta saha oyuncusu, 2023 senesinde Chelsea’den City’ye 29.1 milyon Euro’ya transfer oldu. Kovacic, Premier Lig’de 172 maçta görev aldı ve bu mücadelelerde 5 gol atarken 13’de asist yaptı.