Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mourinho, Ali Koç’tan Bizzat Onu İstedi !

Son olarak Fenerbahçe’de Fred’in sakatlığı sonrası orta sahada büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, bu bölgeyi güçlendirmek için harekete geçti. Fenerbahçe’nin deneyimli teknik direktörü Jose Mourinho’nun isteği doğrultusunda yıldız futbolcu Matteo Kovacic’i renklerine bağlamak için harekete geçti. İşte ayrıntılar…

Son olarak Fenerbahçe'de Fred'in

FENERBAHÇE’DE ORTA SAHA TRANSFERİ

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden ve  yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Fenerbahçe’de gözler tekrardan transferlere çevrildi. Yeni sezon için hareketli bir yaz transfer dönemi geçiren Fenerbahçe’de gündem orta saha transferi.

KOVACIC TEKRARDAN GÜNDEM

Fenerbahçe’de Fred’in sakatlığı sonrası bu bölgede yaşadığı sorun dikkat çekti. Orta sahayı çok kaliteli bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe, yıldız futbolcu Mateo Kovacıc’i tekrardan gündemine aldı.

TRANSFER ZİRVESİ

Sarı-lacivertliler, Fred’in yokluğunda orta alanda büyük sıkıntı yaşarken Jose Mourinho, Lille maçı sonrası yönetimle yaptığı görüşmede Kovacic’in transfer edilmesi halinde takımın çok güçleneceğini belirtti.

TEKLİF HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe, transferi kolay olmayan 30 yaşındaki yıldız için teklif yapmaya hazırlanıyor.

CİTY İLE MASAYA OTURACAK

Fenerbahçeli kurmaylar önümüzdeki günlerde İngiltere’ye giderek Manchester City ile masaya oturacak.

ÇOK YÖNLÜ

Mateo Kovacic, ön liberonun yanı sıra merkez orta saha ve on numara olarak da görev yapıyor. Kovacic’in sözleşmesi 2027’de bitiyor. (Sabah)