Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Mourinho, 3 Yıldızın Biletini Kesti !

Süper Lig devi Fenerbahçe’de yapılan transferlerdfen sonra, tüm gözler takımdan ayrılacak oyunculara çevrildi. Deneyimli teknik direktör Jose Mourinho’nun 5 oyuncunun üzerini çizdiği belirtilirken rekor ücretle sarı-lacivertlilerin yolunu tutan milli futbolcu da gönderilecekler listesinde yer alıyor.

Fenerbahçe, yeni sezon için yaptığı transferlerle kadrosunu büyük ölçüde şekillendirdi ve şimdide takımdan ayrılacak oyuncular bekleniyor.

Tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho’nun kalmasına ilk başlarda sıcak baktığı ancak daha sonra disiplin sorunlarını fark edip bu fikirden vazgeçtiği Emre Mor, listedeki isimlerden biri. Emre Mor ismi ise Eyüpspor ile anılıyor.

Sarı-lacivertli takımda ayrıca Miha Zajc ve Miguel Crespo ile de yollarını ayırması kesin gözüyle bakılıyor. İki oyuncuda Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe’nin kıskacında. Takımda düşünülmeyen bir diğer isim ise Luan Peres. Brezilyalı futbolcu için hem ülkesi hem de Süper Lig’den gelen teklifler değerlendirilecek.

Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri öncesinde 15 milyon euro ile bonservis rekorunun sahibi olan Cengiz Ünder de Mourinho’nun takımda görmek istemediği isimlerden biri.

Ayrıca haberde Milli futbolcu Cengiz Ünder’in Napoli’ye satılması ve bu satıştan 15 milyon euro kazanılması beklendiği iddia edildi.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT