Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Montella’dan Merih Demiral Açıklaması:”Bizi Daha Çok Motive Edecek”

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde A Milli Takımımız Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Bu zorlu müsabakadan önce Milli Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde A Milli Takımımız Hollanda ile kozlarını paylaşacak. Bu zorlu müsabakadan önce Milli Takım Teknik Direktörümüz açıklamalarda  bulundu. Ayrıca Montella açıklamasında, Merih Demiral’ın bozkurt işareti yaptığı için aldığı cezanın haksız olduğunu belirtti.

“TAKIM RUHUMUZ DEĞİŞMEZ”

Montella, “Biz tarihi yazmak için oynuyoruz. Yarın ki maça hazırız. Umarım devam ederiz. En son haklı olduğumu herkese gösterdim. Her futbolcunun ruh hali, fiziksel hali aynı olmuyor. Bazen değişiklikler yapmak zorundayız. Bizim ilk 11’in değişmez ismi takım ruhu. Bunu her zaman sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacazğız” dedi.

MERİH DEMİRAL’IN CEZASI HAKKINDA

Avusturya maçında attığı golden sonra bozkurt işareti yaptığı için UEFA tarafından 2 maç ceza alan Merih Demiral hakkında ise, “Haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu siyasi bir sembol değil. Bu bizim tarihimizin bir sembolü. Türklükle, gurur duymayla alakalı bir sembol. Maalesef karar mercileri farklı bir yorum kattılar. O yüzden haksızlık olduğunu bildiğimiz için de üzgünüz. Ama bu bizi daha çok motive edecek.” ifadelerini kullandı.

“DAHA ÇOK MOTİVEYİZ”

Milli Futbolcumuz Merih Demiral’a verilen cezanın adil olmadığını belirten Montella, “Siyasi bir hareket değildi o. Sadece doğru şekilde anlaşılmayan bir hareketti. Bu Türk gururunu dizginlemez. Biz daha arzulu b ir şekilde sahaya çıkacağız. Herkes son derece motive olacaktır. Taraftar için de bu geçerli” sözlerini sarf etti.