Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Michy Batshuayi’den İsmail Kartal Açıklaması !

Fenerbahçe’nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, bugün oynayacakları UEFA Konferans Ligi’deki Union SG müsabakası öncesinde açıklamalarda bulundu. Batshuayi; ”Hocamızla iyi anlaşıyorum ve bana olan güvenini hissediyorum. Her oyuncu gibi ben de oynamak ve gol atmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe’de rota UEFA Konferans Ligi’nde çevrildi. Fenerbahçe bugün Konferans Ligi son 16 turunda Belçika ekiplerinden Union SG ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Fenerbahçe bu maçı kazanıp İstanbul’a rahat dönmek istiyor.

Fenerbahçe’de forma giyen yıldız oyuncu Michy Batshuayi bu zorlu müsabaka öncesi açıklamalarda bulkundu.

Michy Batshuayi açıklamasında; ”İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Hafife almamalıyız ve bunun bilincindeyiz. Genel anlamda güzel bir maç olacak. Hocamızla iyi anlaşıyorum ve bana olan güvenini hissediyorum. Her oyuncu gibi ben de oynamak ve gol atmak istiyorum. Hocamız, beni zaman kullanması gerektiğini biliyor. Sonuçta patron o.” ifadelerini kullandı.”

Tecrübeli oyuncu sözlerinin devamında; ”Benim açımdan mutluluk burada olmak. Ailem yarın maçta olacak. Böyle bir ambiyansta maç oynamak benim için büyük bir keyif olacak. Benim büyüdüğüm yer burası. Beni izleyenlerin önünde iyi bir performans ortaya koymak istiyorum. Belçika futbolunda fazlaca gelişim olduğunu düşünüyorum. Bu gelişimi takdir ediyorum.” ifadelerini kullandı.