Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Michy Batshuayi Yeni Rekora Koşuyor !

Fenerbahçe’nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi , bu sezonki performansı ile herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Batshuayi’ye yedek kulübesi ve ilk 11 fark etmiyor. 30 yaşındaki tecrübeli yıldız, bu sezon tüm kulvarlarda 26 gollük (23 gol -3 asist) katkısıyla 8 sezonun en skorer döneminde

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinin kahramanı olan Michy Batshuayi, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde kariyerinde seviye atladı.

Michy Batshuay, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 40 maçta takımına 26 gollük (23 gol – 3 asist) katkısı sağlayan Belçikalı yıldız, bu sezon gösterdiği performansı ile 8 sezonun en skorer dönemini geçiriyor.

Kariyerinde 2015 – 16 sezonunda Marsiyal’da 32 golle (23 gol – 9 asist) patlamaya yapan başarılı yıldız, göstermiş olduğu o performansından dolayı Chelsea’nın yolunu tutmuştu.

3 GOL SONRA ZİRVEDE

Bu sezon Fenerbahçe’de toplamda 23 gol kaydeden Michy Batshuayi , 2015-2016’daki gol sayısını tekrarladı ve gözünü en golcü sezonuna dikti. 2023-14’te alt yapısından yetiştiği Standard Liege’de 49 maçta ağları 25 defa bulan deneyimli santrfor, bu sezon fileleri 3 kez daha sarsması halinde kendini aşacak ve kariyer rekorunu kıracak.