Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mesut Özil Arda Güler Hakkında Konuştu

Eski yıldız Mesut Özil, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Genç yetenek Arda Güler’i öven Mesut Özil, ”Real Madrid’de güzel bir hikaye yazabileceğine eminim.” sözlerini sarf etti.

Eski yıldız Mesut Özil,

Türk asıllı eski Alman futbolcu Mesut Özil, İspanyol basını olan Marca’ya, Real Madrid forması giyen Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

Arda Güler’in yetenekli bir futbolcu olduğunu belirten Özil, ”Arda’yı çok iyi tanıyorum. İkimiz de Fenerbahçe’de oynadığımızda o benim küçük kardeşim gibiydi. Herkes onun yeteneğini biliyor. Bu yüzden onu çok fazla övmek ve üzerinde daha fazla baskı kurmak istemiyoruö. Türkiye gibi futbol açısından büyüleyici bir ülkenin umudu ona bağlıyken içinde durumda bulunduğu durumla baş etmek kolay değil.” ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu Arda Güler’in Real Madrid’e çok az süre aldığı süreyi yanıtlayan Özil, ”Sabırlı olması gerekiyor. Elbette onun zamanı gelecek. Henüz çok genç her antrenmanda bir şeyler öğrenebilirsiniz. Önünde dünya standartlarında oyuncular var.” dedi.

Arda Güler hakkında Mesut Özil ayrıca, ”Real Madrid’de güzel bir hikaye yazabileceğine eminim. Belki bu sezon ya da gelecek sezon değil ama zamanı var. Eğer olmazsa Odegaard gibi bir örnek var. Genmçken oynamadığı için herkes onu eleştirdi ama birkaç yıl sonra Arsenal gibi bir başka büyük Avrupa kulübünün lideri oldu.” değerlendirmesinde bulundu.

” Gelecekte teknik direktör ya da sportif direktör olacakmısınız?” sorusuna Mesut Özil, ”Asla neler olacağını bilemezsiniz. Şu anda gidişattan memnunum. Henüz sıkılmadım ama birkaç yıl sonra işlerin nasıl olacağını göreceğiz.”