Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mert Hakan Yandaş, ”Fenerbahçe’nin Arması Yetti”

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe TV’ye Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin

”ŞEREFİMİZ İÇİN ÇIKTIK”

”Öncelikle takımımızla gurur duyuyorum. Onurumuxz, gururumuz ve camiamızın şerefi için çıktığımız bir maçtı. Çünkü bütün sezon yapılanları anlatmamız için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunun bilincindeydik. Şansımıza da senaryolarla başlayan bir maç oldu. 11’e 11 iken inanılmaz bir oyun vardı. Çok üstündük, kalemize gelemeyen bir rakip vardı. Sonrasında onlarda biraz tedirginlik başladı. 10 kişi kaldık. Senaryo devam etti. 10 kişi oynarken de kalemize gelmemeye devam ettiler.”

”TİYATROYA SON VERDİK”

”İnanılmaxz bir ruh, inanılmaz oyun zekası, taktik disipline bağlı 10 kişi vardı, o dakikalardan sonra. İnanılmaz bir mücadele vardı. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başından sonuna kadar hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Tiyatroya son verdik, diyebilirim. Şim son hafta gidip, tiyatroya onlar devam edebilir.”

”FENERBAHÇE ARMASI HEPSİNE YETTİ”

”Derbi atmosferleri gergin ve bir o kadar da keyifli olur. Ben de orada gergin bir ortam olacağını biliyorum. Bunu planlamadım ama yürürken bana küfür etmeye başladıklarında onlara tertemiz, şerefli, onurlu, gururlu armamızı gösterdim. Bu zaten yetti. O günden beri herkes konuşuyor. Ne yaptım? El hareketimi yaptım, ağxzımdan kötü bir söz mü çıktı? Hayır. Maçtan sonra sorulan soruya da cevap vermiştim. İnanılmaz organizeler ama sadece bir Fenerbahçe arması hepsine yetti”

”SANKİ EVİMİZDE OYNUYORDUK”

”Öncelikle deplasmana gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Saha içinde her saniye onların sesini duydum. Bir dakika bile seslerini duymadığım an olmadı. İnanılmaz bir ortam ve atmosfer yarattılar. Sanki evimizde oynuyormuş, gibiydik. Hatta evimizde oynadığımız maçlardan daha iyiydi, diyebilirim.”