Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Mersin’in Toroslar İlçesinde Feci Kazanın Görüntüsü Ortaya Çıktı – İzle

Mersin’in Toroslar ilçesinde A.D. isimli sürücünün 33 ARD 405 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaldırıma çıkıp ağaca çarptıktan sonra ters döndü . Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza anında güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde otomobilin kaldırıma çıkarak ağaca çarpıp ardından devrildiği görülüyor.

Mersin’ni Toroslar ilçesinde kırmızı ışıkta geçtiği belirlenen otomobil kaldırıma çıkıp ağaca çarptıktan sonra ters döndü. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

KALDIRIMA ÇIKIP 2 YAYAYA VE AĞAÇLARA ÇARPIP TERS DÖNDÜ

Kaza, Toroslar ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Demirtaş Mahallesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.D. idaresindeki 33 ARD 405 plakalı otomobil, sürücünü hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaldırıma çıkıp kaldırımda yürüyen Sultan Sedef (33) ve Suriye uyruklu Mahmut Alhacim’e (33) çarptıktan sonra ağaca çarpıp ters döndü.

KALDIRIMDA YÜRÜYEN YAYA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 2 yaya ve sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Sultan Sedef, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DİĞER VİDEOLAR