Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin’de Okul Müdürü ve Oğlunun Öldüresiye Dövdüğü Engelli Adamdan Acı Haber

Mersin’de geçtiğimiz yıl bir

Mersin’de geçtiğimiz yıl bir otobüste yaşanan olayda, yaşlı çift, okul müdürü ve oğlu tarafından feci şekilde darp edilmesiyle gündeme gelmişti. Darp edilen engelli yaşlı adam Ramazan Polat hayatını kaybetti. Polat’ın kesin ölüm nedeni otopsi işlemlerinin ardından belli olacak.

Mersin’de 15 Aralık 2023 tarihinde meydana gelen olayda, Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste yolculuk yapan felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan, kalp pili takılı olan ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat, Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T. (17) tarafından darp edilmişti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle gündeme gelen olayda mağdur olan 77 yaşındaki Ramazan Polat’tan bugün acı haber geldi.

Yaklaşık 2 haftadır Mersin Üniversitesi Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde yatan Polat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polat’ın kesin ölüm sebebi otopsi işlemlerinin ardından belli olacak.