Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Mersinde Okul Müdür ve Oğlu, 77 Yaşındaki Engelli Adamı Dövdü

Mersinde okul müdürü olarak görev yapan İ.T. ve oğlu A.O.T. (17), kalbinde pil takılı olan ve felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını kullanamayan yaşlı adamı dövdü. O anlar saniye halk otobüsünün kamerasına yansıdı.

Mersinde okul müdürü olarak görev yapan İ.T. ve oğlu A.O.T. (17), kalbinde pil takılı olan ve felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını kullanamayan yaşlı adamı dövdü. Okul müdürü İ.T. tutuklanırken, 17 yaşındaki oğlu A.O.T. serbest bırakıldı.

BABA VE OĞLU OTOBÜSTE TARTIŞTIĞI YAŞLI ÇİFTE SALDIRDI

Olay, 15 Aralık 2023 tarihinde merkez Toroslar ilçesi Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İ.T. ve oğlu A.O.T. (17), felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan, böbrek yetmezliği çeken ve kalp pili takılı olan R.P. (77) ve eşi H.P. (71) ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle önce 17 yaşındaki A.O.T. ardından da babası İ.T. yaşlı çifte saldırdı. Yaşlı adamın tepesine çıkıp tepinen okul müdürü ve oğlunu yaşlı kadın durdurmak istedi ama gücü yetmediği için durduramadı. O anlar otobüste bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

OKUL MÜDÜRÜ TUTUKLANDI

Görüntülerin yeni ortaya çıktığı ve gündeme düştüğü olayda, baba ve oğlunun aynı gün polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı, işlemlerinin ardından İ.T.’nin tutuklandığı öğrenildi.

DİĞER VİDEOLAR