Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meral Akşener: İmamoğlu ve Yavaş’a “İkisi de Korkak” Dedi!

İYİ Parti Lideri Meral

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Uşak da düzenlediği bir programda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve ABB Başkanı Mahsur Yavaş’a “Millet istiyor diye bunları masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak da düzenlediği bir programda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş’a “Millet istiyor diye bunları masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi” dedi.

MERAL AKŞENER’İN KONUŞMASI ŞU ŞEKİLDE

“Dün bir aydınlanma yaşadım. Çok enteresan ama sayın Erdoğan bilir, sayın İmamoğlu’da öğrenecek. Ben Allah’a hep güvendim hep inandım, sen doğru ol yeter ki. Aynı şekilde Saraçhane’ye ikinci kere gittim.

“İKİSİ’DE KORKTU KABUL ETMEDİ”

Ve bugün sövenler, o gün rahmetli anama kadar götürdüler işi. Ne yaptım? Boynumu eğdim. Ne yaptım? Kazanalım diye ağzımı açmadım. Ne yaptım? Millet bu arkadaşları istiyor diye o masaya götürdüm. O masadan kovuldum. Ve ikisi de korktu kabul etmedi. Ben değil, milletin istediğini kabul etmediler.

“KONGRE YAPTILAR ÜSTÜMÜZE KALDI”

Şimdi dün benim için bir milattır. Bugüne kadar hiç bir siyasi partinin içişlerine ahlaki olarak biz karışmadık, 30 yıllık siyasi hayatımda hiç bunu yapmadım.

Kongre yaptılar üstümüze kaldı. Banane kardeşim sizin kongrenizden. Kim kazanırsa kazansın, banane.  Çünkü biz onların müstemlekesi olmuşuz meğersem kafalarında. Öyle bir dünya yok. Hele AK Partinin en güçlü zamanında kurulmuş yüzde 10, yüzde 10 almaya devam edip, grup kuran bir parti yok. Siyasi tarihimizde böyle birşey yok. Bu kadar korkunun içinde siz cesur insanlar, siz başardınız bunu.