Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

McVitie’s, Hull City’nin Sponsoru Oldu !

Yıldız Holding’in sahibi Murat

Yıldız Holding’in sahibi Murat Ülker, global atıştırmalık şirketi pladis’in çatısı altında bulunan bisküvi markası olan McVitie’s, İngiltere kulüplerinden ve Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’nin sorma sponsoru oldu.

Yapılan anlaşmada McVitie’s’in logosu 3 yıllık anlaşma ile Hull City kulübünün formasında ve antrenman formalarında bulunacak. Hull City’nin stadyum’u olan MKM Stadyumunda ve kulübün sosyal medya kanallarında, McVitie’s’in reklamları yer alacak.

Yapılan anlaşma hakkında açıklama yapan pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker şu sözleri kaydetti;

” Atıştırmalık grubumuzun çok uzun süredir Türkiye’de spora verdiği destek, 7’den 70’e herkesin takdirini kazanmış durumda. Öyle ki yıllar önce yürüttüğümüz Futbol Köyleri projemizde binlerce kız ve erkek çocuk yer aldı, bir kısmı bugünün gençleri olarak çeşitli takımlarda top koşturuyor. Türk Milli Takımlarına olan desteğimizn yanında farklı markalarımızla futbol ve basketbola önemli destekler veriyoruz. Bugün atıştırmalık ürünlerimiz tüm dünyada 4 milyar insana ulaşıyor. Türkiye’de üretilen bazı McVitie’s ürünleri yurt dışı pazarlara gönderilerek ülkemize ihracat geliri kazandırıyor. Globaldeki bu tecrübemizi spora olan desteğimize de taşımak istedik. İngilterede pazar lideri olan markamız McVitie’s ile Acun Ilıcalı2nın sahibi olduğu Hull City’e sponsor olarak da bu konuda önemli bir adım attık. İftihar ettiğimiz bu iş birliğiyle Türkiye’yi spor arenasında da en iyi şekilde temsil ediyoruz. İngiltere’nin en eski futbol kulüplerinden  Hull City’nin ‘Kaplanlar’ı artık dünyanın en köklü bisküvi markalarından McVitie’s ile bir arada anılıyor. Ülkemizi uluslararası düzeyde temsil eden ili Türk girişimci olarak bir nevi dayanışma olarak da görebileceğimiz bu işle Ada’da yaratacağımız sinerjinin Türkiye’nin global arenadaki gücüne de katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

Hull City Başakanı Acun Ilıcalı’nın Açıklaması ise ;

”  Tıpkı benim spora amatör bir ruhla bağlı olan Murat Ülker ile birbirimize kısa süre önce tanımış olmamıza rağmen spora özellikle futbola karşı benzer yaklaşımlar içerisinde olduğumuzu fark ettik. Murat Ülker’i Hull City’nin bir maçına davet ettiğimde sağ olsun beni kırmayıp geldi ve buradaki Türk bayraklarının da eşlik ettiği çoşkulu atmosferi yakından görüp oldukça etkilendi. Murat Ülker’in McVitie’s, GODIVA, Jacob’s, JaffaCakes gibi yakından tanınan küresel markaları pladis şirketi çatısı altında bir araya getirmesi, İngiltere’de büyük yankı uyandırmıştı. 180 yıllık köklü marka McVitie’s’in Premier Lig ekipleri Hull City’ Lig’e dönme hedefine artık bir adım daha yakınız. Sporun birleştirici gücüyle de ülkemizin itibarına uluslararası düzeyde katkı sağlayacağız. Bu vesileyle Hull City’e verdiği destekten ötürü Sayın Murat Ülker’e bir kez daha şahsım ve ülkem adına teşekkürlerimi sunuyorum.”