Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mbappe, PSG’den Ayrıldığını Açıkladı! Real Madrid’in Açıklaması Bekleniyor

Fransız yıldız Kylian Mbappe, PSG’den ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Fransız yıldız Kylian Mbappe,

Paris Saint-Germain’de sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Fransız yıldız Kylian Mbappe, PSG’den resmen ayrıldığını açıkladı.

Mabappe’nin açıklamaları şu şekilde;

”Her şeyden önve taraftarla teşekkür etmek istiyorum. Yedi yıl boyunca bana verdiğiniz sevginin karşılığını vermek için elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Her zaman başarılı olmayı istedim.

PSG kimseyi kayıtsız bırakmayan bir kulüp. Onu sevebilirsin ya da ondan nefret edebilirsin. Ben bu işi sevmeyi seçtim ve bunu 7 yıl boyunca inişli çıkışlı bir şekilde yaptım ama bu prestijli kulübe imza attığıma hibir zaman pişman olmadım. Hayatımın sonuna kadar hafızamda saklayacağım bir kulüp. Herkese bu kulüpte oynadığım için şanslı olduğumu söylerdim.

Artık PSG’nin futbolcusu olmayacağım ama tüm maçları izlemeye devam edeceğim çünkü her zaman ilgimi çekecek ve kulüp haberleriyle her zaman yakından ilgileneceğim. Bütün özelliklerimle, kusurlarımla bendim ama bu yedi yıl boyunca kendimin en iyi versiyonunu vermeye çalıştım.

Teşekkür etmek istiyorum çünkü Paris Sanit-Germain olmasaydı yaşadığım duyguların yarısını bile yaşayamazdım ve bunun için hayata minnettarım. Umarım bu yılı son bir kupayla kapatacağız. Geriye kalan zamanlarda güzel günler geçireceğiz. Ömrüm boyunca kalbimde olacaksınız.”

REAL MADRİD’İN MBAPPE’Yİ AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Geçtiğimiz sezon ismi sık sık İspanyol devi Real Madrid ile Kylian Mbappe’nin, Real Madrid’e imza atması bekleniyor.

UEFA Şamiyonlar Ligi finalinin ardından Real Madrid’in Kylian Mbappe’yi açıklaması bekleniyor.

Ayrıca Fransız basınında yazan habere göre, Mbappe, Real Madrid’e transfer olduğu zaman, Jude Bellingham ve Vinicius Jr’den daha fazla maaş alacak.

PSG’DE 306 MAÇA ÇIKTI

PSG formasıyla toplam 306 resme çıkan Fransız yıldız Kylian Mbappe, bu maçlarda 255 gol, 108 asist yaptı.