Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mauro Icardi’den Hakem Açıklamaları !

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, hakem kararlarına isyan etti. Arjantınli yıldız Mauro Icardi, son olarak Samsunspor müsabakasında kendisine yapılan müdahaleye penaltı verilmemesine sert tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Mauro Icardi, hakemlerin kararlarına tepki göstererek isyan etti. Icardi son olarak Samsunspor müsabakasında kendisine yapılan müdahaleye penaltı verilmemesine tepki gösterdi.

ICARDİ’NİN AÇIKLAMASI

Icardi saha içinde yaşadığı problemi Okan Burak’a anlatarak;” Hemen hemen her maçta aynı şeyi yaşıyorum. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Bana karşı sert oynamak serbest heralde. Bu kadar da olmaz. Her karşılaşmada verilmeyen en az bir penaltı oluyor ama ne hakemler görüyor ne de VAR’da bu görünüyor. Bana karşı hakemler iyi niyetli değiller.” dedi.

Mauro Icardi’ye yapılan faullere Galatasaray’lı yöneticilerde sert tepki gösterdi. Galatasaray’lı idareciler ;” Hatay deplasmanında son dakika ayağına basıldı. Beşiktaş maçında Ghezzal’ın darbesi ile zaten sakatlandı ama yine verilmedi. Fenerbahçe derbisinde sağ kroşe yedi ama VAR çağrılmadı. Gaziantep de net faule penaltı verilmedi. Samsunspor deplasmanında ise çekilmesi bariz penaltı iken Fenerbahçe maçında olduğu gibi VAR’daki Mustafa İlker Çoşkun bizi şaşırtmadı ve hakemi çağırmadı” ifadeleri kullanıldı.