Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Foto Galeri

Mario Branco, Leon Goretzka İçin Almanya’ya Gidiyor !

/FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ

 

Fenerbahçe, yeni teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde, yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Trendyol Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala sarı-lacivertli takım son transfer bombasını patlatmak istiyor. Alman devi Bayern Münih’in yıldızı Leon Goretzka’yı transfer listesine ekleyen Fenerbahçe’ye, Alman devinden müjdeli bir haber geldi.

“GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ”

Süper Lig devi Fenerbahçe, yeni sezon için orta sahaya Leon Goretzka’yı da listesine eklemişti. Deneyimli oyuncu için Bayern Münih cephesinden, “Görüşmeye hazırız. Oyuncuyu ikna edin” mesajının geldiği öğrenildi. Alman devi, 29 yaşındaki futbolcuyu gözden artık çıkardı. Ancak Goretzka, yaptığı son açıklamada kalmak ve forma için mücadele etmek istediğini söylemişti.

BRANCO ALMANYA’YA GİDECEK

Fenerbahçe kulübü’nün Sportif Direktörü Mario Branco’nun Almnaya’ya giderek dünyaca ünlü oyuncu jve menajerleriyle bir görüşme yapması bekleniyor. Goretzka’nın buradaki tutumuna göre bu transfer için resmi girişimlerin başlayıp başlamayacağı netlik kazanacak.

JOSE MOURİNHO ÇOK İSTİYOR

Jose Mourinho’nun, hem 6 hem de 8 numarada oynayabilen yıldız oyuncuyu Fenerbahçe’de çok görmek istediği belirtildi. Öte yandan listedki diğer isimler olan Amrabat, Casemiro ve İlkay için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

SEZON PERFORMANSI

Bayern Münih formasıyla geride bıraktığımız sezon 42 maça çıkan Leon Goretzka söz konusu mücadelelerde 6 gol ve 11 asist katkısında bulundu.

DİĞER GALERİLER

TÜMÜ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT