Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manuel Neuer’den UEFA Şampiyonlar Ligi Açıklaması !

Alman devi Bayern Münih’in

Alman devi Bayern Münih’in kalecisi ve kaptanı olan Manuel Neuer, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları Lazio maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bayern münih’in tecrübeli kalecisi Manuel Neuer, oynayacakları Lazio maçından önce önemli açıklamalarda bulundu.

Leverkusen maçınıtelefi ettirmek istediklerini söyleyen Neuer:” Yenilgiyi henüz tam olarak sindiremedik çünkü bu maç çok önemliydi. Her şeyi net bir şekilde konuştuk ve analiz ettik. Önümüzde bir maçın daha olması iyi bir şey. Elbette bir sonraki tura geçmek istiyoruz. Leverkusen’de yaşananları telafi etmek istiyoruz.”

” Ağırlığımızı kaybettik. Bayern’in kendinden emin oynaması gerekiyor, 10-15 dakika değil. Küçük hatalar bizi oyundan düşürmemeli, buna izin verilmemelidir. Hatalardan mümkün olduğunca çabuk  ders almalıyız. Hepimiz en iyi oyunumuzu göstermek, kim olduğumuzu göstermek istiyoruz. buna Lazio’ya karşı yapmak istiyoruz.”

İtalyan ekibi lazio’yu asla küçümsemediklerini söyleyen Neuer;’‘ İtalyan takımları her zaman iyi savunma yapıyor, sahanın merkezi oldukça kompakt olacak. Kanatlarda oynamaya çalışacaklar. Daha kolay rakiplere sorun yaşadığımızı biliyoruz. Play-off’a kalmayı hak ediyorlar. Bunları kesinlikle küçümsemeyeceğiz.  Kendimize bakmal, daha iyisini yapmaya çalışmalı ve başarıyı ekip olarak birlikte kutlamalıyız.” sözlerini sarf etti.