Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manisa’nın Yunusemre İlçesinde Bir Kişi Eşini ve Kayınbiraderini Öldürüp İntihar Etti

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde A.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde A. T. isimli bir kişi, ormanlık alana götürdüğü eşini ve kayınbiraderi ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda A.T. isimli şahıs eşi T. T.’yi ve kayınbiraderi B. E.’yi silahla vurarak öldürdü. Ardından da kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bir kişi ormanlık alanda eşini ve kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar etti.

3 KİŞİ DE OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Büyüksümbül Mahallesi’nde dün saat 15:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alaattin Turantekin, isimli şahıs eşini ve kayınbiraderini 45 AT 929 plakalı araca bindirerek ormanlık alanda boş bir araziye götürdü. Eşi Tülin Turanteki ve kayınbiraderi Bülent Eslik ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile birlikte Alaattin Turantekin yanında getirdiği silah ile eşi Tülin Turanteki’e ve kayınbiraderi Bülent Eslik’e ateş ederek öldürdü. Aynı silah ile kendini de vuran Alaatin Turantekin hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler 3 kişinin de olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Tartışmanın bilinmediği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay yerinden görüntüler