Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manisa’da Eski Damat Dehşet Saçtı: Eşi İle Ailesini Bıçaklayarak Öldürdü

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir şahıs, eski eşinin ailesinin evine giderek tartıştı. Eski eşini defalarca bıçaklayan saldırgan, araya girmeye çalışan kadının ağabeyi ile annesini de bıçakladı. Olayda bıçak darbesi alan 3 kişi hayatını kaybederken, saldırgan huzur evi yakınlarında suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir

Olay, Salihli ilçesi Sağlık Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aytunç Ç. (34), boşandığı eski eşi Nagihan Can’ın (32) annesi ile birlikte yaşadığı eve gelerek henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

ESKİ EŞİNİ, EŞİNİN AĞABEYİNİ VE ANNESİNİ BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesiyle Aytunç Ç. yanında getirdiği bıçakla eski eşini bıçaklamaya başladı. Şahıs, bu esnada araya girmeye çalışan eski kayınbiraderi İbrahim Can (39) ile eski kayınvalidesi Fatma Can’ı (63) da bıçakladı. Evden kaçmaya çalışan Fatma Can’ı peşinden giderek bıçaklamaya devam eden Aytunç Ç. olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

3’Ü DE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaralanan Nagihan Can ve ağabeyi İbrahim Can’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Eski kayınvalide Fatma Can ise evinin yanında bulunan bir iş yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nagihan Can ve ağabeyi İbrahim Can, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HUZUREVİ YAKINLARINDA YAKALANDI

Olay yerinden kaçan saldırgan Aytunç Ç., huzurevi yakınlarında suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Olayla ilgili Salihli Başsavcılığı tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.