Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manchester United Tarihin En Rekor Transferi İçin Hazırlanıyor!

Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Real Madrid’den ayrılması gündeme gelen Brezilyalı yıldız Rodrygo için kulüp tarihine geçecek bir bonservis hazırladığı iddia edildi. Söz konusu transfer gerçekleştiği takdirde Rodrygo Manchester United tarihinin en pahalı transferi olacak.

Premier Lig ekiplerinden Manchester

LaLiga devi Real Madrid kadrosuna Endrick ve Mbappe gibi yıldız isimleri katmasının ardından Brezilyalı yıldızı Rodrygo ile yollarını ayırabileceği öne sürülmüştü. Ayrıca İngiliz ekibi Manchester United’in Brezilyalı yıldız için rekor bir bedel ödemeye hazır olduğu belirtildi.

RODRYGO İÇİN 120 MİLYON EURO İDDİASI

Fichajes’ta çıkan habere göre, İngiliz devi Manchester United, Rodrygo transfer için Real Madrid’im kapısını 120 milyon euroluk teklifle çalacak.

Ayrıca haberin devamında, iyi bir teklifin gelmesi durumunda Real Madrid’in Brezilyalı oyuncuyu satmaya açık olduğu belirtildi.

MAN.UNİTED’İN TEKLİFİ 150 MİLYON EURO’YA ÇIKABİLİR

Haberin devamında Manchester United’in ilk teklifinin 120 milyon euro olacağı ama bu rakamın 150 milyon euroya kadar çıkabileceği aktarıldı.

Rodrygo’nun Manchester United’a söz konusu rakama transferi gerçekleştiği takdirde 23 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Manchester United’in en yüksek bedelli Transfer olarak kulüp tarihine geçecek.

Manchester United’in en pahalı 5 transferi şu şekilde:

1- Paul Pogba: 105 milyon euro

2- Antony: 95 milyon euro

3- Harry Maguire: 87 milyon euro

4- Jadon Sancho: 85 milyon euro

5- Romelu Lukaku: 84.7 milyon euro