Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manchester City – Arsenal Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

İngiltere Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. premier Lig’in zirvesindeki iki takım Manchester City ve arsenal karşı karşıya geliyor. Bu dev maçın öncesinden en çok merak edilen konulardan biriside maçın yayın saati ve kanalı. Peki Manchester City – Arsenal maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte müsabakaya ait tüm detaylar…

İngiltere Premier Lig'de heyecan

İngiltere Premier Lig’de bu hafta zirve için iki takım karşı karşıya geliyor. Lig’de 64 puanla birici sırada yer alan Arsenal, Lig’de  63 puanla üçüncü sırada yer alan Manchester öCity ile karşı karşıya geliyor. işte müsabakaya ldair tüm detaylar..

MANCHESTER CİTY-ARSENAL MAÇI NE ZAMAN?

Bu hafta İngiltere Premier Lig’de haftanın en çok dikkat çeken karşılaşması Manchester City – Arsenal müsabakası oldu.

Manchester City – Arsenal maçı 31 Mart Pazar günü saat 18.30‘da başalayacak. Müsabaka beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MANCHESTER CİTY SON DURUM

Ev sahibi Manchester City, premier Lig’de oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. City topladığı 63 puanla ligde 3. sırada yer alıyor. Manchester City, arsenal’ı yendiği takdirde puan sıralamasında Arsenal’ı geride bırakacak.

ARSENAL SON DURUM

Premier Lig’de arsenal bu sezon En çok gol atan ve en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. 64 puanla zirvede yer alıyor. arsenal bu sezon sadece 8 maçta puan kaybı yaşadı.