Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Madde Bağımlısı Kişi Dehşet Saçtı: 4 Ölü, 5 Yaralı

Bingöl’de madde bağımlısı Emir

Bingöl’de madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu, tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere saldırdı. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Saldırgan gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bingöl’de Bahçelievler Mahallesi Eski Hal mevkisinde saat 13.30 sıralarında madde bağımlısı bir kişi, tartıştığı kişiyi bıçakla yaraladı. Şüpheli, kaçarken de bıçakla etraftaki kişilere saldırdı.

Olayda yaralananlar, ihbar üzerine mahalleye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, Bahçelievler Aile Sağlığı Merkezi ve Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırılarının ardından 2 kişi dün yaşamını yitirirken, ağır yaralı olan 2 kişi de bu sabaha doğru hastanede vefat etti.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükselmiş oldu.

Bu arada şüphelinin bir kişiyi bıçakladığı anlar güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

TUTUKLANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.

Bıçaklı saldırı olayının şüphelisi Emir Can Zazaoğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zazaoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Elazığ Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

“3-5 GÜN ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ”

Görgü tanığı bir taksi şoförü, “Bu kişi madde bağımlısı, önüne geleni tek tek bıçakladı. Sonra bir büfeye girdi. Malzeme almak isteyen birkaç kişiyi de burada vurmuş. Biz yetişene kadar adam kaçtı, gitti. Sonra emniyet güçlerimiz su deposu mevkiinde yakaladı. Psikolojik sorunları olduğunu, daha önce cezaevine girip çıktığını, bir süre önce de yanlışlıkla bir kadını ezdiğini biliyoruz. 3-5 gün önce cezaevinden çıkmış.” diye konuştu.

OLAYLA İLGİLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkisinde bir kişinin etrafındaki kişilere bıçakla saldırdığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Madde Bağımlısı bir şahsın yaşanan tartışma sonucunda etrafında bulunan kişilere bıçakla saldırması üzerine ekiplerimiz olay mahalline intikal etti. Ekiplerimiz geniş güvenlik önlemleri alarak konuya müdahale etti. Yaralanan şahıslar Bingöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.”