Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lucas Torreira’dan Açıklamalar !

Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı yıldızı

Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, Uruguay radyosu olan Radio 890’a bağlanarak canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Lucas Torreira’nın açıklamaları:

”Türkiye’de çok mutluyum. Buradaki hayata adapte oldum. Türkiye’ye geldiğimde en büyük korkum, buradaki kültüre adapte olmaktı.”

” Teknik direktörün güvenini kazanmak çok önemliydi. Kulübümle 2026’ya kadar sözleşmem var. Babam ve ben, sözleşme yenileme teklifini değerlendiriyoruz. Şu anki durumdan memnunum. Galatasaray’da olmaktan mutluyum ve kendimi ayrıcalıklı hissediyorum.”

” Uruguay Milli Takımı’nda olamamak çok acı verici. Futbol oynamak isteyen her çocuk milli takım formasını giymeyi hayal eder. Kızgın değilim. Milli takıma girecek oyuncuları, teknik direktörler belirler.”

” Bugün Uruguay’ın harika bir teknik direktörü var. Sonuçlar herkesin görebileceği şekilde ortada. Kendimi kısır döngüde görmüyorum. Tam tersine, kariyerimin en iyi dönemindeyim. Uruguay Milli Takımı’na yeniden seçilmek için çalışıyorum”

” Fray Bentos’taki komşularımdan dolayı Nacional taraftarıyım. Büyükbabam Penarol forması giydiği için bana bu konuda çok kızardı.”

” Hiçbir oyuncuyu idol olarak görmüyorum. Çocukken Nacional’de oynayan futbolcuları izlemişimdir.”

” Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum. Türkiye’ye transfer olmayı beklemiyordum ama oldu. Gelecekte Boca Juniors’ta oynayıp oynamayacağımı şimdiden söyleyemem.”