Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lucas Torreira Geleceği Hakkında Konuştu!

Galatasaray’ın Uruguaylı tecrübeli oyuncusu, Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Uruguaylı tecrübeli oyuncusu,

Galatasaray’ın yıldızı Lucas Torreira, dün oynanan Çaykur Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Torreira açıklamasında; ‘‘Çok mutluyuz. Çok uzun zamandır bu gol anını bekliyordum. Bu formayla ilk golümü attım, çok mutluyum. Takım performansı da önemliydi. Takımı kutlarım. Dünya Kadınlar Günü.. Annemin, kız kardeşimin ve bütün kadınların, bu özel gününü kutlarım. Taraftarlarımıza da bize destek oldukları için teşekkür ederim.” dedi.

Müsabakadan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Torreira; ”Segio oliveira ile geçen sene iyi bir ikiliydik. Benim için onların bana desteği önemli. Ben de onlara destek oluyorum. Kerem Demirbay da bana çok destek oldu. Savunma hattıda da çok destek oldu. Berkan Kutlu da savunmada çok iyiydi. Tek amacımız var, tekrardan şampiyon olmak.” sözlerini sarf etti.

TRANSFER SORUSUNA CEVAP

Geleceği hakkında açıklamada bulunan Torreira; ”Bu formayı giymek bana her seferinde büyük bir zevk veriyor. Galatasaray formasını seviyorum, uzun da bir kontratım var. Tabii ki bir gün Güney Amerika’ya dönmek istiyorum. Ancak o güne kadar burada oynayacağım ve bu formaya gereken saygıyı göstereceğim.” ifadelerini kullandı.