Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liverpool Barış Alper İçin Harekete Geçti

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ  

/GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

 

GALATASARAY’IN GÜNDEMİ

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray’da şuanda tek gündemin Barış Alper Yılmaz olduğu ortaya çıktı. Galatasaray’ın yıldız futbolcu Barış Alper Yılmaz’a ingiliz devi Liverpool’un talip olduğu öğrenildi.

BARIŞ İÇİN LİVERPOOL DEVREYE GİRDİ

Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024’te ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken ve son olarak çeyrek finalde Hollanda’ya karşı sergilediği müthiş performansından sonra İngiliz devi Liverpool’un talip olduğu öğrenildi.

İNGİLTERE’DEN TALİBİ ÇOK

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Tottenham ve Aston Villa’nın da ilgilendiği 24 yaşındaki forvet oyuncunun Hollanda savunmasında forma giyen dünyaca ünlü isimler Virgil van Dijk ile Ake karşısında kurduğu üstünlük, kendisine hayran bırakılmasını sağladı.

LİVERPOOL TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

İngiltere Premier Lig’de Liverpool ve Manchester City forması giyen oyuncular karşısında ortaya konan üstün performans İngilizleri de şaşırttı. Liverpool’un maçtan sonra Galatasaray’ın başarılı oyuncusu için çalışmalara başladığı belirtildi.

SARI-KIRMIZILI KULÜBÜN BEKLENTİSİ

24 yaşındaki başarılı oyuncu için 30 milyon Euro bonservis belirleyen Galatasaray yönetiminin özellikle Hollanda maçından sonra bu rakamın çok daha üzerinde bir satışa sıcak baktığı bildirildi.

SEZON PERFORMANSI

Barış Alper Yılmaz, 2023-24 sezonunda tüm kulvarlarda 70 maça çıktı ve bu maçlarda 9 gol ve 12 asistlik performans sağladı.