Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Livakovic Krizi Devam Ediyor! Milli Takımdan Geri Dönmeyecekmi?

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe’nin formasını giyen Dominik Livakovic, Trabzonspor ile oynanan olaylı maç sonrasında flaş bir karar geldi. Deneyimli kalecinin soyunma odasında takımdan ayrılacağı kararı aldığı ve çok konuşulacak ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

Trendyol Süper Lig devi

Fenerbahçe’nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, 30. hafta olaylı geçen Trabzonspor maçından sonra takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı.

Trabzon’da zorlu maçı 3-2 kazanmayı başaran Fenerbahçe zorlu bir virajı kayıpsız döndü ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmeye devam etti.

Trabzonspor – Fenerbahçe maçında maç esnasında üzerine yabancı maddeler atılan, ikinci yarıda sakatlığından dolayı tedavi görürken tribünden atılan bir cismin isabet etmesi sonucu çenesi kanayan ve maçtan sonra soyunma odasına giderken sahaya giren bir taraftarın yumruklu saldırısına uğrayan deneyimli kaleci Livakovic, Trabzonspor maçında hayatının şokunu yaşadı.

Gergin geçen Trabzonspor – Fenerbahçe müsabakasında yaşanan olaylardan en çok etkilenen isimlerin başında Hırvat kaleci Dominik Livakovic yer aldı.

Hürriyet Gazetesi’nde çıkan habere göre; Olaylı geçen maçtan sonra soyunma odasına korkudan titreyerek giren ve uzun süre kendisine gelemeyen Livakovic, ‘‘ Benim için Türkiye bitti. Burada daha fazla kalamam. Ayrılmak istiyorum.” söylediği ifade edildi.

Deneyimli kalecinin bu sözleri Fenerbahçeli oyuncuların üstünde şok etkisi yaratarak, devreye hemen giren Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal ve yardımcıları Livakovic ile konuşup sakinleştirmeye çalıştırdılar.

F.BAHÇELİ YÖNETİCİLER İKNA ETTİ!

Soyunma odasında ailesi ile yaptığı telefon görüşmesinden dolayı biraz rahatlayan tecrübeli kaleci, sonradan Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı görüşmede ayrılık kararından vazgeçti.

Ancak sarı-lacivertli takımın yöneticileri o anlarda, Hırvatistan Milli Takımı’na çağrılan Livakovic’in Milli takıma gittikten sonra tekrardan dönmesinden endişe ettiği de öğrenildi.

 

Dominik Livakovic bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig’de, 27 maça çıkan tecrübeli kaleci, kalesinde 24 gol gördü ve 11 maçta kalesini gole kapattı.