Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Letang: “Fenerbahçe En Güçlüsü”

Fransız ekibi Lille, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe – Lugano maçının galibiyle karşı karişıya gelecek. Lig 1 ekibi Lille’nin başkanı Olivier Letang’tan kura hakkında açıklama geldi.

Fransız ekibi Lille, Şampiyonlar

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu’nda Fenerbahçe – Lugano eşleşmesini galip tamamalayan takım Fransız ekiplerinden Lille ile karşılaşacak. Lille başkanı başkanı Olivier Letang turnuva hakkında açıklamalarda bulundu.

“FENERBAHÇE NE GÜÇLÜSÜ”

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara katılmak istediklerini söyleyen başkan Olivier Letang, “Geçen sezonu dördüncü bitirdiğimiz için Şampiyonlar Ligi’ne giden yolun çok zor olacağını biliyorduk. Dünya’nın en büyük kulüp yarışmasında olmak istiyoruz. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun en güçlü takımlarından biri gibi görünüyor. İlk maçı deplasmanda, ikinci maçı ise Olimpiyatlar nedeniyle Valenciennes’daki Hainaut Stadı’nda oynayacağız.” dedi.

“PARA ÇUVALI MAÇ KAZANAMAZ”

Sözlerine devam edenLetang, “Rüzgarlar aleyhimize olsa bile uçakalrın rüzgarlara karşı havalandığını hepimiz biliyoruz! Bu nedenle bu çift maçlı yüzleşmeyi mümkün olan en iyi koşullarda aşmak için 6 ve 13 Ağustos tarihlerinde mücadele etmek için hazır olmak hapimize düşüyor. Johan Cruyff’un dediği gibi, “Hiç bir çanta dolusu biletin maç kazandığını görmedim” sezon başında bu büyük mücadeleye çıkmaya hazır olalım” dedi.