Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kylian Mbappe’den Arda Güler’e Övgü Dolu Sözler !

Fransız devi PSG’den ayrılan ve yaz transfer döneminde dünya devi Real Madrid’e imza atması beklenen Kylian Mbappe, Geçtiğimiz günlerde Real Madrid’in Villarreal maçını izledikten sonra Milli futbolcumuz Arda Güler hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Fransız devi PSG'den ayrılan

Son zamanlarda Real Madrid’de parlayan milli yıldızımız Arda Güler, Villarreal’e attığı 2 golle tekrardan dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz hafta PSG’den ayrıldığını açıklayan ve Real Madrid’de yaz transfer döneminde imza atması beklenen Kylian Mbappe, Arda Güler’in yaptıklarına kayıtsız kalmadı.

MBAPPE ARDA GÜLER’E HAYRAN KALDI

Geçtiğimiz gün Real Madrid’in Villarreal maçını izleyen Fransız yıldız Kylian Mbappe yakın çevresine Arda Güler hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti. Real Madrid’e yakınlığı ile bilinen Defansa Central’da çıkan habere göre Kylian Mbappe, Arda Güler hakkında; ”Bu çocukta özel bir şey var, onu oynarken gördüğümde beni hayretler içinde bıraktı.” ifadelerini kullandı.

İYİ BİR İKİLİ OLACAKLAR

Haberin devamında Fransız yıldız Kylian Mbappe’nin yeni sezonda Arda Güler ile birlikte iyi bir ikili olabilacaği ifade edildi. Mbappe’nin Arda Güler’i merakla beklediği belirtilen haberde ”Kylian Mbappe’nin yakında yeni bir partnere sahip olabileceğini ve onu Santiago Bernabeu stadyumunda beklediği gösteriliyor. İkili burada birlikte birçok gol ve şampiyonluk kutlamayı ve böylece Madrid kulübü için yeni bir zafer çağına öncülük etmeyi umuyor.” ifadelerine yer verildi.