Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuşadası Belediyesi Tarafından Haftanın 4 Günü Vatandaşlara Çorba İkramı!

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen

Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal yardım çalışmaları kapsamında sabahları erken saatlerde işe ve okula giden vatandaşlarına sıcak çorba ikram ediyor. Haftada 4 gün uygulanacak olan programla birlikte vatandaşların içini ısıtmaya devam edecek.

Kuşadası belediyesi, sabahları erken saatlerde kalkarak okula ve işe gitmek zorunda olan vatandaşlarının içini ısıtması ve açlığını yatıştırması açısından sosyal yardım çalışmaları kapsamında sıcak çorba dağıtmaya başladı.

Aydın’ın Kuşadası Belediyesi sosyal yardım çalışmaları kapsamında vatandaşlarına dağıttığı sıcak çorba ikramının ilki Salih Killi Parkı’nda gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi’ne bağlı yemek şirketi olan Arya A.Ş. tarafından büyük bir özenle hazırlanan çorba vatandaşların içini ısıtmaya devam edecek.

KUŞADASINDAN ÇORBA İKRAMI HANGİ GÜNLERDE OLACAK?

Kuşadası Belediyesi’nin sosyal yardım çalışmaları kapsamında haftanın 4 günü düzenlenecek olan çorba ikramı her salı saat 09:30’da Salih Killi Parkı’nda (Dolmuş durakları), her çarşamba günü İkiçeşmelik Mahallesi Cafer Kotan Yaşam Parkı’nda, Perşembe günleri Davutlular ve Güzelçamlı Mahallelerinde, Cuma günleri ise İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’nda gerçekleşecek.