Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurye Olayları: Kaza Yapıp Tartıştığı Adamı Tornavidayla Öldürdü!

İstanbul Esenler’de maddi hasarlı

İstanbul Esenler’de maddi hasarlı trafik kazası sonrasında çıkan tartışmanın büyümesiyle motokurye tarafından tornavidayla ağır yaralanan adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan motokuryenin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Esenler’de motokurye ile otomobil çarpıştı. Maddi hasarlı trafik kazası sonrasında yaşanan tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle motokurye tornavidayla otomobil sürücüsünü ağır yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıs kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ARACINA ÇARPAN MOTOKURYE’Yİ TAKİP EDEREK İŞ YERİNE GELDİ

Olay, saat 21.30 sıralarında Esenler Menderes Mahallesi 301. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dönerci dükkanında çalışan motokurye ile cadde üzerindeki araç sürücüsü arasında maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrasında kurye, motosikletiyle uzaklaştığı esnada sepetteki firmanın adından nereden çalıştığını gören araç sürücüsü, motokuryeyi takip ederek çalıştığı yere geldi.

ELİNDEKİ TORNAVİDAYLA ADAMA VURDU

Dönerci dükkanına gelerek kurye ile tartışan araç sürücüsü kaza sonrasında kuryenin kaçtığını söyledi ve aralarındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kurye, elindeki tornavidayla adama vurarak ağır yaralayıp olay yerinden kaçtı.

KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan adama ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan adam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.